14 Mayıs 2010 Cuma

SOLOTICA *Natural Colors QUARTZO*



 Bir arkadaşıma ait bu lensleri başka bir arkadaşıma satacağım için, lenslerin sahibi arkadaşım bunları bana yolladı ve bende hemen deneyip,sizler için bir kaç fotoğraf çektim :)

  Öncelikle,sarışın beyaz tenlilere hiç yakışmayacağını düşündüğüm bu renk, o kadar hoşuma gitti ki, ne denli önyargılı bir insan olduğumu bir kez daha anladım... Ayrıca kesinlikle esmeraldadan daha açık durmuyorlar..

 Konfora gelince, soloticanın diğer lensleri gibi, çok ince + çok rahat :)





8 yorum:

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

iş budur!!! nefisss olmuş canım benim geç bile kaldın esmeralda almak için çok ama çok yakışmışşş bayıldım...

LensMakyaj Blog dedi ki...

Mükemmel durmuş, bende de keşke böyle dursalardı.

Nesly dedi ki...

******hasretim bunlar quartzo,esmeralda değil..Esmeraldalar bilakis quartzolardan da açık geldi benım gözüme,daha doğrusu bende çiğ durdu öyle söyliyim..ama bunları ve topazioları cok begendim.


******Cansucum sende çok çok çok daha güzel duruyor,ama sendeki favorim hiç değişmeyecek Topazio!

gunesyuksel dedi ki...

yaaa canım cok yakısmıs.. evet konforlu demişsin ama bende bır cok lens 3 gunden sona göz kurulugu yapıyor ve gozlerımı kan canagına cevırıyor. acaba bunnar da öle bı sorun olmuyor mu?

cadıfu dedi ki...

merhaba .. bilginiz olduğu için bir sorum var size cor mel koyu kahve gözde günlük doğal bir renkmidir..ii pzarlar

Adsız dedi ki...

canım bence n.c.icemint ve quartzo çok güzel.sanada çok yakışmış.2 si arasında kladım 2 sinden önce birini, sonra digerini almayı düşünyorum.tabi senin düşüncelerin de benim için çok önemli.
İNCİ

Nesly dedi ki...

*************güneşyuksel, soloticalar o konuda çok başarılı.. ister 3 gün ister 5 gün, hiç bir sorun olmadan , incecik zar gibi lenslerini rahatlıkla kullanabiliyorsun :)


*************cadıfu, cor meli en çok tercih edenler koyu renk gözlüler zaten. Çünkü koyu gözlülerde en doğal duran hidrocor serisi renklerinden biri cor mel... sarı-yeşil bir rengi var ve gözünün kendi kahveliğiyle iyi uyum sağlayarak, doğal bir görüntü veriyor. Ancak koyu bir yeşil istiyorsan cor mel sana uygun değil.Çünkü cor mel açık bir renk.


**********incicim, biraz geç kalmışım yazmakta ama sana cevabı forumda verdim sanırım:)

Adsız dedi ki...

lensler çok yakışmış fakat benim dikkatimi çeken bi şey de ruj oldu bayıldım son resimdeki rujun rengine mac mii buu adını alabilirimiyim pilizzz

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails