6 Mayıs 2010 Perşembe

THE BODY SHOP' tan *ANNELER GÜNÜ* KAMPANYALARI & YENİ TBS ÜRÜNLERİ

THE BODY SHOP, güzeller güzeli annelerimiz hediyesiz kalmasın,yüzleri gülsün diye,birbirinden güzel kampanyalar yapmış...E bize de almak düşmüş... :)

* 6-7-8-9 Mayıs tarihlerinde tüm parfümlerde %25 indirim (Sadece Bonus Card’a özel %30 indirim ve +7 taksit),

* Hediye setlerinde 3 al 2 öde fırsatı,
* En çok satan cilt bakım serimiz Vitamin E ve Vitamin C serilerinde 2 al 1 öde fırsatı,
* 75TL’lik makyaj alışverişinizde şık makyaj çantası hediyesi

*******************************************************************************
Ayrıca,Body Shop'ın yeni ürünleri ile ilgili mailime gelen bilgiler de şöyle :
DEODRY

  


   The Body Shop'tan doğal volkanik mineral katkılı, terlemeye karşı etkili ve cilde karşı hassas ilk deodorant. Alüminyum tuz ve paraben içermeyen DeoDry, mükemmel kuruluk verirken ter kokusunu engeller, giysileriniz üzerinde iz bırakmaz. Yapısındaki özel pudra teri emerek koltuk altlarının 24 saate kadar kuru ve temiz kalmasını sağlar. Aynı zamanda içerdiği esansiyel yağlar sayesinde anti-bakteriyel etkiye sahiptir.

   Üç farklı kokuda, roll-on ve stick olarak üretilen deodorantımızın en iyi yönü deodorantınız bittiğinde yenisi yerine yedek tüp alarak orijinal şişeye yeniden dolum yapılabilmesi. DeoDry, Guatamala'dan Yerel Ticaret ürünü aloe vera ve Ekvator'dan organik şeker kamışı suyundan elde edilen alkol içerir. Ter kokusuna karşı kendinizi en doğal şekilde korumanın kaynağı mağazalarımızda!



%100 BESİN İÇERİKLİ RUJ SERİSİ DELIPSCIOUS

                            
    Hayatınız boyunca, 863 adete eşit miktarda ruju fark etmeden yuttuğunuzu biliyor musunuz? Dudaklarınıza iyi davranın; %100'ü besin üretiminde kullanımı onaylanmış içerikten oluşan Delipscious serisindeki meyve çekirdeği yağı ile beslenerek parlamalarını sağlayın.

    Ruj ve balsam olarak iki kategoriye sahip Delipscious serisinde, herbir Sheer Lip Colour ruj bulaşmaya karşı dayanıklıdır; tüm Tinted Lip Balm'lar dudaklarınızı içerdiği doğal yollardan elde edilen meyve özleri ve Gana'dan Yerel Ticaret ürünü kakao yağı ile nemlendirir ve korur.

Sheer Lip Colour


Doğal yollardan elde edilen içeriğiyle Delipscious Sheer Lip Colour serisindeki tüm ürünler yaban mersini yağı, nar çekirdeği yağı ve Yerel Ticaret ürünü lezzetli kakao yağı içermektedir. Ağzı sulandıran dokuz farklı tadı ve tonuyla, Delipscious Sheer Lip Colours %100 besin içeriklidir, kolayca sürülebilir, dudakta dağılır ve aynı zamanda çarpıcı renk ve etkili nem verir. İster direkt olarak, ister The Body Shop® Lipstick & Concealer Brush ile birlikte dudaklara uygulanır.

Tinted Lip Balm



Siz de dudaklarınızda zarif bir parlaklık ve renkli bir nemlendirici istiyorsanız, doğadan gelen içeriği ve doğal besin tadıyla Delipscious Tinted Lip Balm renkleri tam size göre. %100'ü besin içerikli olarak formüle edilmiştir ve zevkinize göre seçeceğiniz dört farklı tada ve renge sahip bu dudak balsamları (şeftali, kavun, üzüm, papaya) dudaklarınızı besler ve korur. Kolayca sürülebilmesi için kremsi yapıya sahiptir; böylece dudaklarınızın sağlık kazanmasını, beslenmesini ve parlamasını sağlar.


BIG & CURVY

Dolgun gerçekten güzeldir, özellikle konu kirpiklerse. Yeni Big & Curvy maskarayla daha dolgun ve kıvrımlı kirpiklere göz açıp kapayıncaya kadar çabuk sahip olabileceksiniz. Big & Curvy maskara kirpikleri maksimum boyutta dolgunlaştırıp kıvırarak dokuz kat daha kalın ve çok daha fazla kıvrımlı görünüme sahip kirpikler yaratır. Sadece hacim ve kıvrım vermekle kalmaz, aynı zamanda kirpikleri korur. Kirpikleri şımartan formül besleyici B5, Yerel Ticaret ürünü marula yağı ve Afrika'daki organik kaynaklardan elde edilmiş Yerel Ticaret ürünü balmumu içermektedir.



******************************************************************************

Daha önce The Body Shop'ın dolgunlaştırıcı rimelini kullanmış ve fazlasıyla memnun kalmış biri olarak,yeni çıkardığı bu rimeli denemek için sabırsızlanıyorum:)

Üstüne bir de böyle güzel kampanyalar,indirimler,kısaca "güzellikler" olunca,
BEN YARIN BODY SHOP'A GİDİYORUM KIZLAR,Kimse beni tutamazzzzz!!!!!!! :D

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails