3 Mart 2010 Çarşamba

Neutrogena *Göz Makyaj Temizleyicisi*

Yine pahalı/ucuz bir çok markayi denedikten sonra hem en çok memnun kaldığım Dior'un çift fazlı göz makyaj temizleyicisine birebir (hem temizleme açısından hem formül olarak) benzediği hem de bu kadar iyi bir temizleyici olmasına rağmen fiyaı,muadillerine göre çok daha ucuz oldugu için Neutrogenayı tercih ettim.

Diorun çift fazlı makyaj temizleyicisini kullananlar bilir,şişenin içindeki yağ ve su birbirinden ayrı durmaktadır,ürün çalkalanınca aktif hale gelir.Aynen neutrogena nın bu ürününde de durum böyle,çalkalıyorsunuz,az bir şey pamuğa damlatıyorsunuz ve suya dayanıklı makyajı bile hiç bir iz bırakmadan,sizi yormadan,göz çevrenizi tahriş etmeden ve kurutmadan çıkarıyor...Bu gerçekten harika!

Çok yağlı bir kalıntı bırakmıyor ama ben yine de göz çemremde küçük yağ bezeciklerinin çıkmasından(hatta varolanların çoğalmasından korktugum için) mutlaka su ile de yıkıyorum.

Herkese gözüm kapalı tavsiye edebileceğim bir ürün,sakın diora,lancome a ,ya da bir başka pahalı markaya o kadar para vermeyin,sonucta cok kullandıgımız çabuk bitirdiğimiz ürünlerde hem işe yarar hem de fiyatı uygun olanı seçmeliyiz değil mi? :)

*Bu ürünü büyük alışveriş marketlerinde ve Watsons da bulabilirsiniz.Fiyatı:14,90

3 yorum:

Nasilgiysem dedi ki...

bugün migros indiriminden aldım çok ucuza geldi, teşekkürler neslicim :*

Adsız dedi ki...

güle güle kullan cnm. Ama resimde kaynak yanlış. Burası bnm evimin camımın önü ve bnm ürünümün resmi :))

Nesly dedi ki...

öyle mi??? özür dilerim bilmiyordum.hemen kaldıracağım

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails