16 Haziran 2010 Çarşamba

Scott Barnes Loose Powders (diamond dust & alabaster)

   Bu markayı çok seviyorum.

  İlk olarak 3'lü Allık Paletini alarak tanıştığım Scott Barnes'le ilişkimizi, fondotenlerinden de 2 tane kaparak ilerlettim.Allıklarından memnun kaldığım kadar fondolarından da memnun kaldığım markanın, en son strawberry'de "kutusuz ürünler fırsatı"nda 16 tl ye düşmüş olan loose powder'larını görünce, toz pudralarla alakası olmayan ben, hemen atladım...Çünkü markayı seviyorum, kesin kötü çıkmaz düşüncesi var aklımda her zaman!

   Nitekim yine yanılmıyorum...

   "papatyanın güncesi" nin isteği üzerine hemen aldığım toz pudraların swatchlarını yaptım..

    Ve işte resimler ve yorumlarım.... *Resimlerin üzerlerine tıklarsanız daha büyük ve net görebilirsiniz.


                  Alabaster

               

      Cildiniz kuru ise sakın bu pudralara yaklaşmayın.Aslında cildiniz kuru ise hiç bir toz pudraya yaklaşmamanız gerekiyor.Zaten en ufak bir çizgi görünce içine dolmaya meraklı bu pudralar, kuru ciltlerdeki çatlamış deriye vakit kaybetmeden dolup, pul pul olmuş derinin pullarının üstünü gayet güzel kaplıyorlar.Bu da kötü bir görüntü oluşturuyor tahmin edeceğiniz üzre...

      Yağlı ciltlerin ise kurtarıcısı olan toz pudralar, yağlı bir cildim olsaydı vazgeçemediğim ürünler olurdu.Ama ne yazıkki karma/kuru bir cilde sahip olduğumdan, toz pudraları ancak ve ancak fondo üzerine kullanabiliyorum.
Ürüne gelince, alabaster, gördüğünüz gibi ışıltılı, zaten şu toz pudralara ışıltı koymasalar rahat edemezler, tozla ışıltı birbirine çok mu yakışıyor ne?.. E kötü mü duruyor, yoo benim gibi kokoşlar için sorun yok, zira yüzümde flash patlarcasına bir aydınlığa ve yıldızlar suratıma düşmüşcesine bir parlaklığa hayır demem hiç bir zaman :) Gelgelelim, mat makyajı da pek sevmem laf aramızda... Ancak makyajında ışıltıdan hoşlanmayanların pek hoşuna gitmeyecek ürünler bunlar, diyebilirim...

        Yine, alabaster'in ışıltısı, diamond dust'tan daha az. Diamond dust'ı göreceksiniz birazdan ve mat makyaj severler için alabaster, hafif ışıltıda iyi bir alternatif olacak! Elbette ben bu pudraları ten rengime uygun olarak aldım, daha koyu renkleri de mevcut.. Alabaster, diamond dust'tan daha açık.. Yani mutlaka ama mutlaka beyaz bir tene sahip olmalısınız bu pudra için,  abartı olmayan hoş bir ışıltı katmak istiyorsanız makyajınıza , strawberryde bu kadar da uygun bir fiyata düşmüşken alabilirsiniz, gündüz ışıltıdan hoşlanmayanların, gece superman'i olacaktır bu pudra!



                     Diamond Dust

 

        Ben bunu sevdim.. Hatta alabaster'ı elden çıkarıp sadece bunu kullanabilirim. Nedeni ise çok ama çok daha fazla ışıltılı olması... Adından da anlaşıldığı üzere, tam bir "elmas tozu" bu pudra..! İçinde miniminnacık elmas kırıntıları var sanki! Ama maalesef ki esmerlere üzücü haberim , bu da beyaz tenliler için.. Hatta beyazlar, hafif bronzlaşırlarsa bu pudra ile bir tanrıçaya dönüşebilirler... Çok mu abarttım? Deneyin ve görün :)

        *Bu pudraların 24KT Bronz isimli olanı da var strawberryde, buğday ve esmer tenlere muhteşem olacağını düşündüğüm, altın ışıltıları olsa gerek içinde... Tenim birazcık koyu olsaydı ya da bronzlaşabilme yeteneği olsaydı cildimin, 24KT Bronz ilk tercihim olurdu diyebilirim!

   

9 yorum:

papatyaninguncesi dedi ki...

ayyy geri çevirmeyip hemen paylaştığın için çok teşekkür ederim ;) aslında ikiside bana göre ışıltılı ama ürünün kalitesinden bahsedince yazından sonra dayanamayıp alabaster i aldım.sevgiler.

Nesly dedi ki...

Rica ederim, sıcağı sıcağına paylaştım ki indirimi kaçırma diye :)
Memnun kalacağına eminim,ışıltısı cok gelirse en azından gece kullanırsın.

fioritamodatasarım dedi ki...

ışıltılar gercekten cok hos gorunuyor ! bayıldım, güle güle kullan cnm

Adsız dedi ki...

nes bende alabaster aldım ama daha gelmedi.umarım begenirim çok açık degil diimi rengi?ben açık beyaz tenliyim.ışıltılarını sevdim.ben gündüzde kullanırım seviyorum çünki ışıltıyı pırıltıyı:)
inci

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

çok güzel görünüyorlar canım güle güle kullan alabaster dursun bence geçen Max factorun bu ürününe baktım gr. olarak bile daha az 50 küsür dediler satma bence bu arada bende aynı 2 rengini aldım gözüm yollarda beklıyorum :) biri gündüz diğeri gece için düşünüyorum...

LensMakyaj Blog dedi ki...

Bende az önce senden görüp Diamond Dust sipariş ettim. Yanına yazın bronzlaştıktan sonra kullanmak için 24KT aldım. Kışın beyaz, yazın kapkara olabilme yetisine sahip bir insan olarak ikisine de ihtiyacım olacak gibi geliyor.

Nesly dedi ki...

tesekkurler kızlar.)
hasret,inci,cansu siz de güle güle kullanın aldıklarınızı,umarım begenırsınız, özellikle de cansu senın begenmeni cok istiyorum, "senden görup aldım" dedin ya, sorumluluk aldım şimdi :) ama kesin begenırsın parıltıları cok tatlı özellikle diamond dust ın..
bu arada ben bugün pudra ve allıgımı sürdükten sonra diamond dust geçiyim üstüne dedim ama o kdr ışıltılıymış ki ancak yanaklarıma allığın üstüne sürebildim, yoksa parıl parıl parlayacaktım

Adsız dedi ki...

merhaba, bloğunuzu kısa bir zaman önce okumaya başladım ve hepsini bitirdim, derken strawberryden scott barnesları aldım, ve sonrasında da bu postu gördüm :) geçen hafta geldi benim scott barneslerim de, ve ben de aynı renkleri aldım sizinle, alabaster ve diamond dust. ama kendimi tutamayıp diğer renklerini de aldım, sand toffee ve platinumu. onlara daha ulaşamadığım için büyüük meraklardayım nasıl çıkacaklar, sizin bi bilginiz var mı :) cildim de şöyle: alabaster cildimin aynı rengi çıktı :) farkedilmeyecek nerdeyse ışıltıları olmasa. o yüzden de diamond dust çok parlak gelmedi, sadece yarım ton koyu gibi oldu ve ben bütün yüzüme uyguladım o bile çok farkedilmedi, böyle yanardöner bi cildim var işte :) toffee ve sand nasıl çıkacak meraklardayım ama, bi fikriniz ya da görmüşlüğünüz varsa sevinirim :) teşekkürler..

esra altunkaya dedi ki...

cnmcım 24k yı mrk ediyordun,bloğumda yayınladım haberin olsun :*

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails