1 Haziran 2010 Salı

Meggie'ye ithafen

   Gecenlerde farkettim ki, avatarımın üstünde banlandı yazmasına rağmen, mesajlarım hala duruyor..Eğer sevgili egocuğunu "bakın ben büyüdüm admin oldum insanları da böyle banlarım" gibisinden çocukça bir hareketle tatmin peşindeysen, "BOSSNES BENIM TARAFIMDAN SİTEDEN ATILMIŞ HATTA BANLANMIŞTIR" diye büyük harflerle yazan bir başlık açardın duyurular kısmına, ama biraz gururun varsa banladığın kişinin yazılarını da banlar banlamaz silerdin.Biliyorum koca bir karadelik açılacak özellikle de lens baslıgında bilgilerime ihtiyacın var ama maalesef ben onu senın forumunla paylaşmak istemiyorum.O yüzden biraz kadın ol, biraz gururlu ol ve mesajlarımı sil.Banladıgını belli etmek için her konu baslıgının üstüne bir başlık açar banladıgını belirtirsin yine sorun olmaz:))))))  Ama ben o forumda kendi yazdıgım şiirden tut da özel paylaşımlarıma kadar birşeyler yazmışsam ve forumdan çıkarılmışsam, yüzsüzlük yapıp da mesajlarımı orada tutmanın anlamı yok! Her ne olursa olsun kişilik haklarına saygılı olmalısın küçük kız.Bunu sana ailen ya da cevren öğretmemiş olabilir, hayatın en üst seviyesinin dandirik bir forum adminliğinden geçtiğini de düşünebilirsin, saygı duyarım, ama bir kişi banlıyorsan o kişiye hiçbir şekilde ihtiyacın yok demektir, ne o kişiye ne onun mesajlarına..!
Bloğumu okuyan ve itsbeautye giren kişiler zaten olaylarda neyın ne olduğunu birazcık akılları varsa coktan kavramışlardır, senin bossnes'i banladığını da gördüler :) hatta yeni üyeler bile görmüştür ve alkış tutmuşlardır sana:D hadi bakalım şimdi msjlarımı sil, yine istiyorsan sitenin giriş sayfasına yaz koca harflerle "BEN BANLADIM BEN YAPTIM" diye :))))))))))

18 yorum:

Unknown dedi ki...

Ben de mesajlarımın silinmesini istiyorum! sanirim benim gibi formu terkedenler de aynısını istiyorlar.. hala anlamış degiliz zaten neden durdugunu.. (mesajlarimizin silinmesinin formun düzenini bozacağını düşünüyor dermişim hihi:) ama bu kadar önemsemese silerdi dimi?)

umarım ilgili kişilere duyurulur ;)

LensMakyaj Blog dedi ki...

Benim Kadınlar Kulübü olayına benzemiş. Bence de banlanan kişilerin mesajları silinmeli ama çoğu forumda bunu yapmıyorlar nedense. Çünkü işlerine geliyor.

Adsız dedi ki...

bence banlandı yazısı bile sizde karizma durmuş :) küçük insanlar böyle ego tatminleri yaparlar,kaideye almamak lazım

Nesly dedi ki...

yahu,yine banlandı yazsın:))) beni attıgına özel duyuru başlığı açmıştı ya,onun gibi "ben banladım ben yaptım" gibi bi başlık daha açsın :) bayaaa meşhurum o forumda öyle böyle değil eheueheue :D

Unknown dedi ki...

O yaştaki kadın da böyle cocukca şeylerle egosunu tatmin edermiş ya :)))))

Mesajlarımız çok değerliymiş heralde. kıyamiyor silmeye ;)

RaheL dedi ki...

meggie den başından beri hiç hoşlanmadım..Zamanında kendisi siteye rant sağlayan hepsi benim olsun isimli sitenin hakkında olumsuz eleştirilere bile tahammül edemezken,şimdi insanların para kazanmasını hazmedemiyor..çok çelişkili.
hatta o siteden alınan bir ürünün başka bir yerde daha uygun oldugunun yazılmasıda sevgili adminimizi cok rahatsız ediyordu..
bu yorumumdan dolayı benide banlamak istersen nickim kamelya79..

alien dedi ki...

aman gülün geçin bunlara kızlar...
hadi kibarca söyleyeyim ama anlayan anlar zaten
körler sağırlar birbirini ağırlar :)))

chunlibeauty dedi ki...

yazmıyım dedim ama yinede yazma gereği hissettim.. istersen yayınlamayabilirsinde.. Bence konuyu gereksiz yere uzatıyorsunuz.. Gelen giden herkesin mesajını silmeye kalkarsak forumun hali ne olur? senin yazını sildik diyelim sana gelen cevaplarıdamı silicez? Yapmayın artık.. Üstelik başlıklardaki yazıları silme kaldırma işlemi bizlere ait Meggie o işlerle zaten ilgilenmiyor... Ayrıca Foruma üye olurken Üyelik sözleşmesi diye birsey var.. Üye olurken bunları kabul edipte üye oluyoruz.. Kapanan olayları durup durup acmanın hic bir yararı yok.. Meggiyede bu kadar cirkin laflar kullanmanızı hic dogru bulmadım..

Kartopu dedi ki...

Alakasi yok! Üyelik sözlesmesinde hangi icerikte forumdaki üyelik bittikten sonra bu ele alinmis? Söz konusu olan, üyelik bilgilerinin kullanimi -üye olundugu sürece- gecerli olan maddeler. Üyeligimin durdurulmasini istememe ragmen üye olarak görünüyor olmamin sebebide bu zaten. Kapanan olaylar diye bahsettigin senin icin kapanmis olabilir, fakat üyesi olmadigimiz bi yerde olan bilgilerimizin hakkini aramak kadar mantikli bi gerekce yok sanirim. Ben Meggienin samimiyetine güvenmiyorum, bunuda belirtmek en dogal hakkim!

Nesly dedi ki...

Chunli, öncelikle konunun seninle alakası olmadığını belirtmeme gerek yok artık.Meggie senin arkadaşın olabilir,ama benim değil, o yüzden allandırıp ballandıracak halim yok ne yazıkki, çünkü sen de biliyorsun ki aramızda çok çirkin ve haksız şeyler geçti..Gecenlerde sitenizde gördüm ki hala da bu çirkinlik devam ediyor..Alt tarafı bir forum(ya da kozmetik satış sitesi herneyse) yönetiliyor, holding yönetiliyormuş gibisinden havaya girip, kurallar sözleşmeler vs denmesi komik biraz.Eğer haksız şekilde insanları o siteden atıyorsan,ya da öncelikle kendi adıma konuşayım,nedenini bile söyleme gereği duymadan ( forum sahibi olmaktan daha önemsiz olan holdinglerde bile insanları çıkarırken neden belirtilir,nerneyse:)) banlanıyorsam, vakti zamanında oradaki arkadaşlarımın samimiyetine ve dostluguna güvenerek paylaştığım gerek bilgilerim olsun gerek özel hayatıma ilişkin şeylerin , banlandıgım bir forumda hala durmasını istemiyorum.Resmimin üstüne , baş baş banlandı yazmayı biliyorsa bir kişi, ve hiç tereddüt etmeden banlayabiliyorsa, o banladıgı kişiye artık ihtiyacı yoktur demektir.Bunun da sonuclarını düşünmek lazım.Madem ihtiyacı yok, mesajlarıma da ihtiyacı yok kaç küsür lens başlıgındaki bilgilerime de ihtiyacı yok.sadece satış amaçlı o forumdaydım ya ben 3 kusur yıldır, doldurmuşum mesajla forumu,amma satış yapmışımdır bu arada sen düşün:) neyse, iş, sözleşmeden kuraldan vesaireden çıktı artık, iş gurur meselesine dönüştü. Yer değiştirdiğimizi düşün, ben megginin yerinde olsam meggie de benım, ve ben onu nedenini sadece kendimin bildiği bir sebeple atsam (ki satış olduguna zerre kdr inanmıyorum), attığım kişinin msjlarını kullanma hakkını "karakterime uymadıgı" için orada tutmam ve kendim mi silerim modlara mı sildiririm orası farketmez ama bir şekilde o kişinin msjlarını silerim..Bu karakter meselesi, arada ne gecerse gecsin bazı diplomatik noktalar vardır ki meggie bunu maalesef hala öğrenememiş.attığın kişinin hala msjlarını kullanmak gurursuzluktur,ben kendi forumumuzda bunu yapmam biliyorum ki arkadaslarım da yapmaz.Biz karakteri oturmuş,kişilik haklarına saygılı insanlarız.Yüzsüzcesine ,attıgımız kişinin msjlarını barındırmayız forumda hala, ayrıca o kişiyi atarken zaten vazgeçeceğimiz şeyleri de coktan düşünmüşüzdür...
Chunli sen mi yaparsın, meggie ye mi iletirsin bilmiyorum ama benım ve bir hırsla atılan arkadaslarımın mesajlarının orada durmasını istemiyoruz! Bunu istemeden önce kendisinin yapması gerekiyordu ama bizi istemek zorunda bıraktı bu kadar da pişkin bir tavır olamaz...!

Unknown dedi ki...

kaldırma-silme işleriyle Meggie degil de modlar ilgileniyorsa, modlar yapsınlar geregini o zaman.(bu da meggienin bi cumlesine bagli-bununla da mı uğraşmıyor?
e maddi menfaatten başka bir şeyle ilgilenmiyor mu admin? )

bizim icin ne farkı var kimin sildiginin? yeter ki silinsin.

konu kapanmamıştı, bekliyorduk sadece kendi prestiji için bu kadarını akıl edecek mi diye.. ama fedakar Adminmiş, forumda sorusuz cevaplar kalmasın diye forum ugruna kendi karizmasını çizdiriyor :)). Ama insan kendine deger vermeli önce. Bu kadar insan mesajının silinmesini istedigi halde o mesajlar bana lazım -formum sakat olacak diye düşünecegine "benim formum-yönetimim onlara lazım degilse onların mesajları bana hiç lazım degil: Binlerce üyem var ezer geçer o boşlukları" der ve siler..

Unknown dedi ki...

Neslicim farkında olmadan aynı şeyleri yazmışız: Aklın yolu bir demek ki :)))

Nasilgiysem dedi ki...

benim de aklımın yolu sizinkilerle bir kızlar. üye değilsen mesajlarının da orada durmasının anlamı yok, banlenmeden önce düşünecek açık mı olur forumda vs diye. ne bu böyle çocuk mu avutuluyor? kaldı ki nesli orada hiçbir çıkarı olmadan paylaşımlarda bulundu, hep iyi niyetle.. suistimal etmenin anlamı yok.

Alien dedi ki...

Evet ya foruma uye olmadigimiz icin uyelik sozlesmesi bizi ilgilendirmiyor... Bizim mesajlarimiz silinsin !!! Bize ne bize verilen cevaplardan onlari da mod olarak gorevli insanlar oturup duzenlesin isleri degil mi!!!!
Ben yarin bir sirket avukatina danisayim kizlar bu isi hukuki yollardan halledelim bence hatta mahkeme karariyla siteyi bile durdurabiliriz benim iznim olmadan kimse bana ait bur dusunceyi yada fotografi sergileyemezz

ofelya dedi ki...

arkadaşlarımın yazdığı tüm yorumlara harfiyen katılıyorum.
sonuçta neslihana yapılmış uygulamaya sessiz kalamazdık.elbette tepkili olacağız.
varlığımızın olmadığı yerde yorumlarımızında kalmasını istemiyoruz.
yorumlarımız kişisel düşüncelerimizdir.itsbeauty.com da durmasını uygun görmüyoruz.
ofelya.

Özge dedi ki...

olayın detaylarını bilmemekle beraber, CHunlinin meggie için gösterdiği hassasiyeti neslihan için de göstermesi lazım öncelikle..ben uzun bir süre foruma girmeyip de 3- 5 ay sonra açınca, neslinin banlandığını öğrenince çok şaşırdım. bunun üstüne bir de bu konu hakkında konuşulan başlığa megginin bir mesaj yazıp, sonra da o başlığı kilitlemesi ise uzatmamaktan kast edilen, ben buna sadece gövde gösterisi diyebilirim. Kaldı ki forumda kişiler arasındaki özel mesajları okumak ve sonra yayınlamak da hiç ŞIK değil. bilgi, belge ve fotoğraflar kişilere aittir tüm haklarıyla bu konuda hukuki yollar da açıktır. KAldı ki banlanan bir üye hakkında açıklama yapmak onun cevap hakkının olmamasına dayanarak bir takım söylemlerde bulunmak da başlı başına yakışıksız bir durum. AYrıca üyelik sözleşmeleri üyeleri bağlar. üyeliğin iptali durumunda sözleşme de geçersiz olur. söz konusu forumda pek çok başlıkta sorusuz cevaplar bulunmaktadır. demek ki daha önce de silinen mesajlar olmuş hangi açıdan bakarsam bakayım, mesajın silinmesi talebinde mantıksız hiçbir durum göremiyorum. ama silinmemesi konusunda ısrar edilmesinde de mantıklı bir taraf göremiyorum.
Özi

Aylin dedi ki...

bana göre forumların hepsi birbirine benziyor.İts beauty ye üye idim.Bir mesajım çok ağır olduğu için silinmesi için defalarca mail yazdım modlara, tek satır cevap gelmedi.İlgisizlik bunaltıcı. Aynı şekilde burda bizbize güzellik i okuyunca bari oraya üye olayım deim.3 kez başvurdum.Aylar geçti tık yok...Ne bütün bunlar .Kendimiz pişiririz kendimiz yeriz mi?

Nesly dedi ki...

Aylin, üye olmak istediğin nickini bana maille atabilirsen, bizbizeguzellik forumu için ilgileneceğim.
Foruma üye kabul edilirken ince eleniyor, çünkü bizim forumun amacı reklam ya da kar elde etmek değil, bizbzie muhabbet etmek sadece..Bu yüzden, erkek üyeler basta olmak üzere bir çok başvuru ip numarasına kadar taranıp öyle kabul ediliyor foruma..
Yani herşey huzursuz tiplerden sakınmak ve daha rahat sohbet edebilmemiz için.

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails