22 Mayıs 2010 Cumartesi

SAUFLON *All in One* LIGHT LENS SOLÜSYONU

                                                    
   Hem benden lens alan müşterilerim, hem de arkadaşlarım, Solotica ve diğer marka lenslerim için hangi solisyonu kullandığımı soruyorlar...


   Bu markayı keşfettiğimden beri asla değiştirmediğim, yıllardır hiç ihanet etmediğim bir numaralı solisyonum "SAUFLON" ...


   Sauflon sokak aralarındaki küçük eczanelerde genelde olmuyor.Çoğunlukla kozmetik ve reklamı çok yapılan cilt bakımı malzemeleri de satan eczanelerde buluyorum ben genelde.


  10 yıldır numaralı lens kullanıcısıyım ve piyasada denemediğim solüsyon markası kalmadı, Sauflon bence piyasadaki en kaliteli ve en güzel lens solüsyonu, diğer solisyonlar gibi gözü yakmıyor, üstünkörü temizlemiyor, iyi dezenfekte ediyor, gün boyu sizi rahat ettiriyor...!


  Özellikle "Renu" ve "Bausch&lomb" markalarının lens solüsyonlarını asla ve asla alıp kullanmayın..Gözü felaket derecede yakan kesinlikle "hassas gözler için" olmayan markalar ikisi de! Hem hassas olmayan göz mü var canım?! Göz zaten en hassas organımız ve ona en zararsız olanı kullanmamız gerekiyor :)

2 yorum:

CrescentQueen dedi ki...

Bende ya Sauflon ya da Opti-free alıyorum, Opti-free'de lensi ovalama derdi yok bu yüzden kolayıma geliyor, rahatlık açısından ikisinden de memnunum ;)

Nasilgiysem dedi ki...

ben de senin yorumundan hareketle sauflon aldım, tenk yu beybi! :*

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails