29 Nisan 2010 Perşembe

NIVEA "Stay on Cover Stick" Concealer ve DIOR SHOW Rimel (2si birarada:)

    Bu ara tembellik ettiğimin ve bloğumu boşladığımın farkındayım :) Aslında tembellik ediyorum da sayılmaz, çünkü evime özen göstermeye başladım biraz daha... Kocama çok öksürdüğünden dolayı gecen haftalarda alerji testi yaptırdık,maalesef ev tozu ve polenlere artı olarak kedi/köpeğe de alerjisi oldugu ortaya çıktı:(  Öksürüğü ondanmış yani...E benim de 2 tane dünya tatlısı minişim var,atamam ya onları!

    E!Bu olaydan sonra,daha doğrusu daha çok yavrularımı düşünerekten,her gün ev süpürmeye başladım! Evet hem de her gün! Hemde sadece yerleri değil,koltuk kanepe,köşe bucak,açık çekmecelerin,sehpaların üstlerine kadar! Kedişlerimizi , kocamın öksürüğü geçene kadar bir süre ,kendi özel balkonlu odalarında ( beyfendiyle hanımefendinin özel odası da var bu arada evde:) kullanmadıgımız boş odayı tamamen onlara ayırdık,odaya bağlı arka camekanlı balkonla birlikte:) tutmaya karar verdik..Sadece ara sıra salıyoruz bir geziyorlar,sonra yine kapatıyoruz..Biliyorum bu benim de hiç hoşuma gitmiyor,ama onlardan ayrı kalmaktansa en azından bir süre bu yöntem daha mantıklı geldi....:( çünkü başka çarem yoktu... Ya kocam ya kedilerim diye bir seçenek sunuldu bana alttan alttan eşimin ailesi tarafından,şakayla karışık da olsa(!) ama "KEDİLERİM OLMADAN ASLA!" diyerekten son noktayı koyduğumu düşünüyorum:)

    Valla kimse kusura bakmasın, ben ,çok sevdiğim kocam için bile evlatlarımdan asla ayrılmam! Hatta evlenecekleri erkek ,kızın yıllardır baktığı kediyi/köpeği istemiyor diye,kızların sümsüklük yapıp o zavallıcıkları sokağa atmalarına ya da bir barınaga bırakmalarına çok kızıyorum! Kocam bana kedilerimi evden çıkarma cümlesini dahi kurmadı,kuramaz da,çünkü biliyor bu konuda ne düşündüğümü,ama bu cümleyi kurabilme lüksünü kendinde gören erkeklere yüz ve fırsat veren kızlardan nefret ediyorum.Bir kadın,kendi düşünceleri,kendi sevdikleri,kendine verdiği değerle "kadındır"...
    Yok "kocam istemiyor kediyi sokağa bıraktık",yok "kocam istemiyor filanca arkadaşımla görüşmüyoruz artık",yok "kocam istemiyor şunu şunu yapmıyorum" dedi mi,sönmüş bir balon görünümüne bürünür o kadının kişiliği benim gözümde.
    Bir de böyleleri karşısındakinden saygı bekler! E sen kendine saygı duymuyorsun ki o adam sana saygı göstersin!

    Neyse lafı uzatmadan,konumuza geçelim:)

    Efendim bi kaç gün önce watsons dan Nivea concealer aldım,concealer alma düşüncem yoktu,yine ihtiyaç dışı alışverişlerimden birini yaptım işte:))) Ama çok beğendim.Özellikle stick olması en zor yağları çıkaran bulaşık deterjanları gibi,en zor morlukları kapatan bir concealera dönüşüyor göz altlarında:)

   Hazır gözümün birinin altına nivea concealerımı sürmüşken,Dior Show rimelimi de (Keza teyzem bugün kendilerini hacıladı) aynı gözümdeki kıvırcık( :P ) kirpiklerime sürdüm... İşte size bir gözü concealerlı v rimelli,diğer gözü sıfır makyaj ve ölüden hallice bir neslihan bakışı çıktı! :))))))))  
*Resmi üstüne tıklayarak büyütün daha yakından bakın:)

11 yorum:

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

Concealer arayışındayım bende çok beğendim canım çok gzl durmuş gerçekten...

Adsız dedi ki...

Kuzucum geçmiş olsun öncelikle eşine...Bende çok kızıyorum şu kedilerini,köpeklerini sokağa bırakan "sözde söz dinleyen"kızlara :( Bir arkadaşım yptı aynısını çok sinirlenmiştim...Sen evini dip bucak süpür bişicik olmaz :P

LensMakyaj Blog dedi ki...

Geçmiş olsun, umarım kısa zamanda öksürüğü geçer. Benim de kedilere alerjim var ama sürekli öksürmeme rağmen kedilerimden vazgeçemiyorum. Bende çok sinir oluyorum kedilerini sokağa bırakanlara. Ev kedisi sokakta yapamaz ki.. Ölür hayvancağız.

Adsız dedi ki...

Dior ne güzel oyle kocaman yaptı kirpikleri:)birde keşke niveanın ürünü gösterseydin:(

Chilek dedi ki...

Canım ne güzel yazmışsın benimde minik bir kedi kızım var ve ne şartta olursa olsun onu bırakmayacağım hemde asla,bu arada bir kapatıcı ve rimel bile nelere kadir bu resimde iyice görmüş olduk:)

alien dedi ki...

canım geçmiş olsun
ama evlatlarından insan vazgeçebilir mi hiç? seni çok iyi anlıyorum ben seyahate çıktığımda bile günde 10 kere arayıp minnoşumu soruyorum napıyo nasıl diye eve gelincede ilk kucağıma atlayan o oluyor :)

Nesly dedi ki...

herkese çok teşekkürler,doğru söyluyorsunuz evlatlarımdan vazgeçmem mümkün değil,gülü seven dikenine katlanır hesabı,devamlı süpürge yapmaya razıyım ben,hele şu bahar aylarını atlatalım ben kocamın da iyi olacagına eminim,cunku kışın evlendik ve kediler hiç dokunmadı ona,alerjisi büyük oranda polenlere,polen mevsimini atlatırsak düzeleceğine inanıyorum..ya da inşallah düzelir :(
Adsız,keşke adını yazsaydın cnm,senın için ürünün resmini ve elimdeki swatchunu koyuyorum.

Unknown dedi ki...

Adsız kişi ben ela seni yordum :) teşekküler cnm inş.benim gözümde de boyle güzel durur...

Nesly dedi ki...

Elacım, eminim çok güzel duracaktır, ama almadan önce mutlaka dene, ya da almadan bekle, çünkü en son favorim olan maybelline concealerın swatchunu koyacagım,belki onu gördükten sonra pişman olursun:)

Unknown dedi ki...

Bende maybelline merak ediyorum köpük olnı galiba :)

Bana Sıkça Yaz dedi ki...

Geçmiş olsun eşinize. Kedilerinizi traş ettirebilirsiniz dilerseniz. Böylelikle daha az tüy dökerler. Ama traş ettirirseniz daha sıcak bir yerde tutmanız gerektiğini hatırlatmak isterim.

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails