17 Mart 2010 Çarşamba

Solotica Hidrocor Verde Marine

Ben ona Ebru Şallı göz rengi diyorum..O kadar güzel bir mavi-yeşil renk ki...Göz rengim koyu kahve olmasına ragmen duruşu hosuma gidiyor..Bu renk ,özellikle açık kahve ya da ela gözlülerde daha dogal ve güzel gözüküyor.
Üzerlerine tıklayarak resimleri büyütebilirsiniz.






3 yorum:

Unknown dedi ki...

Canım çok yakışmış
Gözlerin yakıyorr..

en çok rimelini merak ettim neslicim? dior black out mu? (sende vardı bu rimel galiba onun için aklıma geldi)

Adsız dedi ki...

ne olursa olsun lensli gözler çok yapay duruyor ve lens olduğu çook belli oluyor.ölü koyun gibi bakışlarda cabası.en güzeli doğal renkli gözler tabii.ama ben cesaret edip takamam lens.rimel bile süremezken tedirginlikten.
zaten lens takmakta istemem yapaylığından dolayı.
güler

Nesly dedi ki...

teşekkürler bakülümm:)Tatlım,rimelim bu aralar takık olduğum Avon superFull Midnight..bir süre pahalı rimellere para vermem diye düşünüyorum,beklentilerimi fazlasıyla karşılıyor cunku bu rimel.

Güler,Allahın yarattığı doğal göz rengimiz herşeyden daha güzel elbette,renkli lens takmak,saçımızı baska renge boyatmak ya da yüzümüne pudra ya da allık sürmek gibi,makyaj gibi bir şey bence.Elbette kendi güzel gözlerimizin yerini asla alamaz,ölü balık konusunda da katılıyorum sana,ama ölü balık bakışı görüntüsü vermeyen tek lens Solotica marka bu lensler,bence denemelisin:)

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails