19 Şubat 2010 Cuma

Solotica'nın en opak renkleri (Esmeralda,Topazio,Quartzo)

Solotica renkli lensler,göz renginize göre değişiklik gösterirler.Örneğin koyu kahverengi bir gözde hidrocor mel'in duruşu ile ela gözde hidrocor mel'in duruşu farklıdır.Çünkü yarı opak lenslerdir ve göz natural rengine göre göze renk verir,bu yuzden verdiği renk kimi zaman koyu kimi zaman açık olur.Yani Solotica lens alacagınız zaman gözünüzün rengine uygun fotograflara bakarak almayı unutmayın,cunku örneğin,göz renginiz açık kahve ise,koyu kahve gözde duruşunu begendiğiniz bir solotica rengi,sizde aynı şekilde durmayabilir.

Gelgelelim,bir de solotica yaratıcıları 3 adet çok opak renk üretmişler.(çok opak ne demekse artık? :D,ama anladınız siz onu:))) Bu renkler Esmeralda,Topazio,Quartzo. Şimdi diyeceksiniz ki eee??? Eeee'si şu,hani diğer soloticalarda göz renginiz çok önemliydi ya,hani açık kahve gözde baska duran solotica rengi,koyu kahve gözde farklı duruyordu da,heh işte,bu 3 renkte öyle bir sorununuz yok:) Yani,göz rengi mavi olan bir insanda da,çok koyu siyaha yakın göz rengine sahip insanda da esmeralda,quartzo,topazıo renkleri aynı sonucu verecektir.Bu yuzden bu renkleri hehangi bir resimde görüp begendiyseniz hiç kuşkunuz olmadan satın alabilirsiniz.Bunlara joker renkler diyorum ben:) her renk gözde aynı rengi tutturabilen soloticanın en opak 3 rengi... Buyrun resimlere bakalım:)

Topazio





Esmeralda





Quartzo


7 yorum:

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

benım lensim (esmeralda) işte budur!!! çok sevıyorummm özel günlerde takıyorum geceye damgasını vuruyor diyebilirim :) iyiki almısım saol cnm bnm... Gözlerim yolda topaziolarımı beklıyorum ;)

Esra E. dedi ki...

nes merhaba ben Quartzo yazanı cook ama coook begendim. angelina jolie nin gözleri gibi o mu yoksa 1.fotodaki :)

almak istiyorum kesinlikle o lensi

Nesly dedi ki...

prensescimmm sana da felaket yakışıyor esmeraldalar ama!

misseinstein,angelinanın gözüne quartzo daha cok benziyor,topazio daha çok ezilabeth taylor un göz rengi gibi menekşe rengi.

Adsız dedi ki...

selam nes bende soloticalarla ilgili sana mail atmıştım...
cevap bekliyorum lütfen...

Adsız dedi ki...

NESLIHAN HANIM DIREK UCRETI SIZE ODEYIP LENSLERI ALABILIYORMUYUZ

Adsız dedi ki...

Neslihan Hanım ; sizce açık kahve bir gözde en doğal duracak olan solotica lens rengi hangisidir?

Adsız dedi ki...

selam Neslihan hanım.Ben buğday tenliyim ve de koyu kumral saçlıyım.Yeşil lens istiyorum.Doğal durmasını ve de koyu olmasını istiyorum.Bana renk önerir misiniz.Bi de lensime ve tenime uygun saç rengi ne önerir misiniz? Açık kumral karamel ve siyah arasında kararsızım.şimdiden tşkler..

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails