19 Şubat 2010 Cuma

Solotica

Solotica'yı herkesten duyuyorum ama nedir nasıldır hala bir bilgim yok diyorsanız,işte size anlatıyorum:)

Solotica renkli lensler (Esmeralda,Topazıo,Quartzo renkleri hariç) yarı opaktır ancak bu demek değildir ki çok sertler ve koyu renk gözde hiç belli olmuyorlar.Aksine,lens,içindeki küçücük noktalarla naturel göz renginizle muhteşem bir uyum sağlar...

Solotica Lensler 1 Yıllıktır.

BC değerleri 8.7'dır.Gözün naturel rengini en iyi şekilde kapatır.

İnsanlar size yakından baktığında gözünüzün içinde binlerce yapay çizgi görmeyecekler.Çünkü solotica lensiniz,koyu ya da açık renk göz renginizle öyle bir bütünleşecek ki herkes hayranlıkla gözlerinize iltifat yağdıracak ...!

Solotica lensler 3 çeşittir.Hidrocor,Hidrocharm ve Natural Colors...


Hidrocor,en opak olanıdır.Hidrocor'un çevresinde gözün irisini çevreleyen çember yoktur.



**********************************************************
Hidrocharm,orta derecede opaktır.İrisin çevresinde onu çevreleyen kalın,siyah renkte bir çember vardır.Gözlerine ,bebeklerinki gibi kocaman renkli bir bakış kazandırmak isteyenler için.



***********************************************************
Natural Colors,en az opaklığa sahiptir.İrisin çevresini ince,belli belirsiz,açık gri renkte bir çember çevrelemektedir.Hem gözlerim büyük görünsün hem de çok belli olmasın diyenler için idealdir.

2 yorum:

ibrahim dedi ki...

bende solotica kullanıcısıyım hirocor esmeralda kullanıyorum 1 yıla yakın oldu alalı ve çok memnunum hayatımda böyle bi kalite ve böyle bir lesn görmedim lenslerim derecelidir ve süresi dolmak üzere birtane daha aldım ve bekliyorum beklediğim lens ise solotica hidrocor mel dir bence sizde acele edin diyorum yoksa üzülürsünüz herkes gözlerinize hayranlıkla bakacağına eminim :D

NİSAN dedi ki...

Esmeraldanın HİDROCOR Serisi yoooooooook.

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails