24 Şubat 2010 Çarşamba

Machinarium

En son bitirdiğim PC oyunu Machinarium.Machinarium bir point-click tarzı adventure oyunu...Flash tabanlı bir oyun ve ilk bakışta cocuk oyunu gibi gelebilir size,ama machinarium neredeyse mühendislik bilgisi gerektiren zor bulmacalara sahip bir oyun,bir çok yerini yardım almadan geçmem mümkün olmadı,bu tarz bir oyunu ilk defa oynadım ve bayılım diyebilirim,oyun ,robotumuz zavallı Josef i,sevdiği kızdan ayırıp bir çöplüğe attıkları anda başlıyor,sonrası mı? Sevgilisine ulaşmak için binbir bulmaca çözmesi gereken,bir nevi modern mecnun Josefcik zorlu yollardan geçebilirse tatlı sevgilisine ulaşıyor ,masal da burda bitiyor:) ama sanmayın ki o kadar basit,1 haftamı verdim ulennnnn :)))))
*Eğer hala machinarium oynamadınız ya da bu yazımdan sonra bile indirmey başlamadıysanız,bir an önce işe koyulun derim,kaçırılmaması gereken bir oyun,ayrıca Level Online da robotçuğumuzu yılın en iyi adventure oyunu seçmiş,çok da iyi etmiş:)



4 yorum:

Mustafa Şenalp dedi ki...

Güzel siteniz var.:))

Nasilgiysem dedi ki...

yaaa delisinn, ben de oynadım bunu sanırım kasım ya da ekim gibi... oyun süper ama en çok oyun müziklerine ve dış seslere deli oldum.
ilk başta bende bir "saving" problemi oldu ama iki defa baştan başlamak zorunda kaldım. şimdiye kadar "a vampyre story" ve machinarium oynarken en çok eğlendiğim point-click adventure oyunları.

Nesly dedi ki...

lydiamm inanmıyorum sen de benim kafadan bişeyler var zaen o ışığı aldım senden:) aynen ben de müziklerine bittim,bir soundtrack albumu cıkmış/çıkacakmış sanırım öyle okumuştum...
ve ben en çok robotun istemediği bir şey olunca kafasını sallayıp "ıh-ııh" yapmasına bayıldım:) eşimle devamlı birbirimize ı-ıhh yapıp durmuştuk bi ara öyle takılmış aklımıza...
a wampyre story 'i hemen bulup oynicamm:)

Nesly dedi ki...

Mustafa Bey çok tesekkür ederim :)

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails